Lördagens ersbodacup

Jag har tyvärr inte haft möjlighet att titta så mycket på dagens matcher i Ersbodacupen. I morse hann jag med GUIF-Ersmark där GUIF spelade riktigt bra och jag måste nog medge att jag trodde att det laget skulle räcka hela vägen i dag. Tydligen så var dock Ersboda FF numret större och får nu mäta sig med Umeås vassaste lag i morgon, vilket ska bli jätteintressant att se hur det går.

Ersboda FF har för övrigt inte alls så många spelare från det forna div II-laget med i cupen, utan det är nästan bara spelare som hör hemma i div IV-laget. Undantagen som jag hört om i dag är Fredrik Norberg och Simon Öttenius.

En lite längre sammanfattning av turneringen kommer imorgon då den är färdigspelad!

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.