Lindberg om helgen och Sandvik

Ringde upp Sandviks skyttekung Joakim Lindberg i söndagskväll efter Ersbodacupen.

Tjena Joakim, hur känns det efter en dags matchande?
– Det känns slitet. Jag har haft ryggskott och inte tränat så mycket inför det här.

Vad säger du om er insats? 1-1 mot Umedalen, 0-4 mot Mariehem och 2-4 mot Teg?
– Helt okej ändå. Vi var bättre än Umedalen och borde ha avgjort den flera gånger. Mariehem var lite för stora för oss, de är riktigt bra. Matchem mot Teg förlorade vi på grund av individuella misstag, annars var det rätt jämnt spelmässigt.

Ni är nykomlingar i trean, hur mycket tränar ni nu?
– Vi kör fyra pass i veckan och måste hålla den nivån. Som nykomlingar måste man träna mer än de andra, så man ger den nya serien en ärlig chans.

Vad har ni för chans i trean?
– Med dagens trupp blir det riktigt svårt. Vi har många spelare med hög potential, men jag har svårt att se att dagens trupp klarar sig kvar. Jag hoppas att vi kan få in 3-4 nyförvärv till startelvan.

Vad är eran största svaghet i dagens trupp?
– Rent tempomässigt tror jag definitivt att vi hänger med i spelet, utan det är snarare kvaliteten på laget som gärna hade fått vara lite bättre. Men det kommer bli riktigt kul att få prova på spel i trean, det känns som att det kan bli en riktigt rolig serie med många derbyn, säger han.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. www

    Till hans försvar så var det ju inte offside där nne och varför inte ta vara på reglerna? Joakim är en duktig forward som hade varit ordinarie i samtliga umeålag i 3an, så du ska inte prata dåligt om honom bara för att du är teg/ifk supporter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.