Östersund blir riktigt starka

Tydligen så har den hett uppvaktade Östersundsbacken Christoffer Fryklund tillsammans med sin bror Robin bestämt sig för att spela vidare i Östersund trots nedflyttningen. Givetvis riktigt starka besked för ÖFK, som nu ser ut att kunna få en rätt bra trupp. Om även anfallaren Ante Björkebaum väljer att stanna, ja då ser jag Östersund som ett av de absoluta topplagen i div 2 norra i sommar.

 

UFC var ju sugna på Fryklund, men nu när han är helt avskriven så skulle jag tro att Erik Löfgren blir klar vilken dag som helst, bara han får något jobb. Jesper Törnqvist tror jag inte är särskilt aktuell.

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

  1. Kurre

    Jag följde referaten på fotbollz.se vad gäller Erik Lovgrens spel i Östersunds FK. Han visade på godkänd klass utan att direkt glänsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.