Det blir inget Brage för Erik Lundström

Nu är det helt klart, Erik Lundström kommer inte att lämna för Brage utan stannar i UFC den kommande säsongen. Det meddelar UFC på sin hemsida.

"Borlänge-klubben meddelade på torsdagskvällen att man inte kunnat lösa den ekonomiska frågan kring en eventuell övergång". Så skriver Torbjörn Bergmark på klubbens hemsida. Mycket fina besked för UFC.

Jag vet inte vad ni säger, men om klubben får in två bra forwards (tänk Böni och Danny) så är 2011 års lag i mina ögon det absolut bästa lag som UFC har haft de senaste åren. Det känns betydligt mer komplett i jämförelse med åtminstone förra året, då det var alldeles för tunt på backfronten. Eller vad säger ni?

Etiketter: , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.