CL-guiden åttondel dag 3

En ny vecka med fyra nya åttondelsfinalsmatcher är här. Här kommer bloggens försök att tippa kvällens drabbningar.

Åttondelsfinal matchdag 3

Lyon – Real Madrid Tips: 1-1

Visst vore det charmigt om Lyon lyckas slå ut Real Madrid igen, men jag tror inte att de kommer att klara av det i år. Real har fortfarande ett par steg kvar att ta innan man är i den absoluta toppen och man kommer få det tufft i kvällens möte i Frankrike. Där tror jag att Lyon definitivt kan få med sig en poäng, kanske till och med vinna, men totalt sett så håller jag ändå Real Madrid som favoriter i detta dubbelmöte.

FC Köpenhamn – Chelsea Tips: 2-1

Köpenhamn är ett smart lag, ett taktiskt, men också ett väldigt bollskickligt lag. Som alla vet så stod laget för en helt sagolik resa genom CL:s gruppspel och norpade poäng av alla motståndarlag i gruppen, däribland Barcelona. Lagets stora nackdel är att man nu inte är matchtränade på samma sätt som man var då. Att följa Chelsea är i dag ingen direkt dans på rosor, laget är rent sagt i en urkass form. Men maskinen kommer att trumma igång igen och om firma Torres-Drogba finner varandra så kommer Chelsea att hota alla lag i Champions League. Jag tror dock att FCK tar det i kväll, men då ligger det mycket NOrdenhjärta bakom den tippningen.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.