CL-guiden åttondel dag 4

Då var det dags för de sista matcherna i det första mötet i åttondelsfinalerna. Ett rätt fick jag i gårdagens tippning, och det var matchen mellan Lyon och Real Madrid som slutade 1-1.

 

Åttondelsfinal matchdag 4

Marseille – Manchester United Tips: 1-2

Den här åttondelsfinalen borde egentligen bara kunna sluta på ett sätt. Visst är Marseille bra, men Sir Alex lagbygge är förmodligen alldeles för starkt, särskilt på det defensiva planet. Det som gynnar Marseille är att man är ett bra hemmalag och har man lite flyt ikväll kan man få med sig ett resultat som kan skapa spänning inför returen, men jag tror att fransmännen får det tufft.

 

Inter – FC Bayern Tips: 1-1

Reprisen på förra årets Champions League-final. En riktigt vidöppen historia som kommer vara jämn över samtliga 180 minuter + eventuell övertid. Som många andra har sagt: Bara en dåre vågar sig på att tippa här. Därför fegar jag med 1-1.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.