Piteå imponerar och fler serier drar igång

Jag vet inte hur många av er som har sett det, men Piteå fick faktiskt med sig en poäng från premiären i Linköping. Riktigt imponerande och jag tror att vi kommer att imponeras av Piteå fler gånger under säsongen.

UIK imponerade ock¨så i premiären mot Hammarby och vann med 2-0. Nu lirarman nästa match hemma mot Djurgården på söndag. Djurgården är en bättre värdemätare än Hammarby så det blir intressant att se hur årets UIK fungerar mot ett litet bättre lag. Sett till föregående match har man inga nya skador, bortsett från Elin Landström som skadade sig dagen innan matchen mot Hammarby. Hur länge klarar Ramona Bachmann av att spela? Det blev ca 30 minuter sist..

Även Umeå Södra lirar hemmapremiär i helgen, mot Bollstanäs SK. Dessvärre spelas den parallellt med UIK. Södra har haft en liten halvknackig försäsong och visst är det klart att laget skulle må bättre av att ha besegrat division II-laget Åkullsjön i genrepet i stället för att förlora med 0-2. Men, men, ett dåligt genrep brukar ju innebära en fantastisk premiär. Förhoppningsvis även för Umeå Södra.

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.