UIK aningen bättre än MSK

5-0. Klasskillnad mellan lagen och det är väl egentligen inte så mycket att säga något om. UIK var det bättre laget, även om Mariehem försökte bjuda upp till dans. Kul att se UIK-juniorerna ta för sig vilket visar att det finns en framtid även i det egna juniorlaget.

Sunnanå blir UIK:s nästa motståndare i Svenska Cupen, vilka tränare Blomqvist öste beröm över efter kvällens match. Och ja, Sunnanå har startat division 1 riktigt bra. Fem vinster på fem matcher och hela 28 mål framåt. Det är imponerande..

Vad har annars hänt i kväll?

Jo, Östersund spelade mot Sollefteå i herrarnas tvåa. Matchen slutade 2-2 vilket förmodligen togs emot med glädje av alla seriekonkurrenter då Östersund är den största förhandsfavoriten. Alla poängtapp av ÖFK är viktiga för övriga lag i serien och detta innebär nu att både Mariehem och Umedalen (och ett antal fler lag) bara är en poäng efter just Östersund som leder serien efter fyra omgångar.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.