UFC rycker ifrån

Ja, se på den. UFC rycker ifrån i sin serieledning. 3-2 mot Luleå innebär ett fyra poängs avstånd ned till serietvåan Sirius. Det är starkt att leda med fyra poäng efter bara nio matcher. Det är dessutom riktigt starkt att inte ha förlorat någon av dessa nio matcher. Dessutom har man släppt in minst mål, samtidigt som man gjort flest. Simon Mårtensson leder för övrigt skytteligan och han har själv gjort mer än en tredjedel av lagets alla mål.

UFC har verkligen imponerat hittills i år. Nu väntar en väldigt intressant period där vi får se om laget klarar av att behålla sin serieledning, något som kan vara en av de absolut tuffaste uppgifterna att ge sig på inom idrotten. 

Nu tar bloggen paus ett par veckor för lite resande. På återseende.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.