Kadhim har fått ett kontraktsförslag

Seif Kadhim har som väntat fått ett kontraktsförslag av Umeå FC. Nu återstår det att se om han väljer att skriva på för klubben, och visst känns det troligt.

För övrigt måste jag säga att jag är väldigt konfunderad över vars mitt inlägg från gårdagen har tagit vägen. Nåja, jag försöker sammanfatta det här.

– UIK vann med 2-0 mot Jitex. Jag såg bara sista 30 minuterna och kan inte påstå att jag blev imponerad. Bortsett från Ramona Bachmann var det inte många glädjeämnen. Det såg halvtrögt ut från övriga spelare och Jitex rann ju faktiskt igenom 2-3 gånger och borde ha gjort minst ett mål.

Nu vet även jag att man inte bör säga särksilt mycket efter att bara sett delar av en match. Enligt vad jag har hört var det dock en halvtrasslig tillställning, och UIK vann mycket tack vare Bachmanns och Sofia Jakobssons briljans ute på kanterna.

– Mariehem är en saga för sig. Laget spelar en fantastisk trevlig och konstruktiv fotboll. Men det blir inga mål.

Gårdagens match mot Sollefteå måste vara den värsta hittills. Bolleinnehavet var utan överdrift något i stil med 70-30 till Mariehem och laget hade säkert 7-8 målchanser som kunde ha resulterat i mål. Men nej, det vill sig inte.

– Den tredje matchen som jag såg i helgen var Robertsfors, på bortaplan mot Friska Viljor. Robertsfors var kanske inte lika överlägsna som Mariehem var mot Sollefteå, men klasskillnaden lyste igenom och sett till den här matchen kan jag inte förstå att Friska Viljor ligger trea i serien. Robertsfors gjorde en suverän insats.

 

För övrigt vill jag upplysa de som inte har läst/hört det att en tyst minut kommer hållas kl 12.00 i dag för offren i Norge. Såna här gånger känns fotbollen inte så viktig.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.