Starkt och svagt

Starkt av UIK att klara 1-1 mot Malmö. Jag såg själv inte matchen, så kan därför inte säga om det var rättvist eller om UIK var värda tre poäng, men en poäng mot ett Malmö som man var helt chanslösa mot förra året, är starkt.

Stort att det dessutom var så sjukt mycket folk på matchen, vore intressant att veta hur många av dessa som utnyttjade gratisentrén via fotbollsfestivalen.

Något inte lika imponerande var Umeå FC:s förlust mot Hammarby. Visst är det svårt att gå ut och göra en bra match när man har 4-5 tongivande spelare borta, men detta var också ett bevis på att dessa (Lundström, Mårtensson, Mihajlovic) verkligen behövs. Ser man till startelvan från den här matchen så ser det ju väldigt tunt ut i vissa lagdelar.

Troligtvis är väl nästan alla tillbaka till nästa match, förutom Mårtensson då. Plus att Danny Persson och Seif Kadhim är tillgängliga då, vilket såklart förbättrar alla chanser.

Etiketter:

En kommentar

  1. Coachen

    UIK räknade armband från UFF vid entren, så det borde gå att få reda på ungefär hur många som gick in gratis. Jag tyckte det såg ut att vara mest vuxna på matchen, men det är svårt att överblicka när det är så mycket folk:-) Riktigt soligt och härligt på läktaren!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.