Bloggen kör på säsongen ut

Jag har kommit överens med VK om att köra den här bloggen säsongen ut, vilket känns väldigt kul! Fokus kommer dock endast ligga på Umeå FC och Umeå IK, vilket det egentligen gjort nästan hela säsongen.

Den här hösten har alla möjligheter att bli riktigt, riktigt intressant. 

Umeå IK är efter ett år i ingenmansland åter ett topplag och chansen till spel i Champions League finns kvar. Men det är många lag där uppe som slåss om andraplatsen och det återstår också en ganska stor del av säsongen så verkligen allt kan hända. Helgens match mot Linköping är otroligt viktig.

Umeå FC ligger tvåa i division 1 och har allt i egna händer när vi snackar om uppflyttning till superettan. Det vore fantastiskt med ett lag i högre divisioner på herrsidan och höstens resa kommer bli allt annat än trist att följa. Frågan är bara om UFC:s klassiska höstsäsonger kommer återupprepas även i år? Mycket står på spel i morgondagens match mot Väsby.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.