Inför Karlstads BK – Umeå FC

Den påläste har nog börjat inse det. UFC måste börja vinna igen, annars går även den här hösten till historien som en av de mindre minnesvärda. 

UFC har i detta nu två raka förluster, mot Dalkurd och Väsby. Dessförinnan besegrades IFK Luleå med 3-0.

I morgon söndag möter Umeå FC Karlstads BK, ett lag i ingenmansland som är på väg att blandas in i nedflyttningsstriden. Karlstad vann ju sina fyra första matcher i serien, men har därefter bara skrapat ihop ungefär lika många poäng som lagen under nedflyttningsstrecket. Formen är alltså under kritik, liksom UFC:s.

En vinst skulle förmodligen innebära en fortsatt tredjeplats då jag har mycket svårt att se hur Boden ska kunna ta poäng borta mot Dalkurd. En förlust skulle dock i sin tur kunna innebära en fjärdeplats, om Sirius vinner mot Luleå.

Erik Löfgren är avstängd, men Ali Jasim är tillbaka efter sin avstängning.

UFC:s trupp:

Joel Burström, Ali Jasim, Jonathan Johansson, Jonathan Jonsson, Seif Kadhim, Rajko Komnenic, Joakim Kvist, Johan Larsson, Erik Lundström, Marko Mihajlovic, Jonas Nilsson, Danny Persson, Jens Sjöström dä, Vladimir Sudar, Hampus Wallgren och Fredrik Wennebro.

Matchstart: 14.00, söndag.

Etiketter: ,

En kommentar

  1. Mats

    Jo det blir en viktig match imorgon.

    Tycker det är anmärkningsvärt att både Chenouffi och Sennström som både spelade från start mot väsby inte ens är ut tagna i truppen som far ner till Karlstad?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.