Spännande comeback!

Hon har kallats den nya Malin Moström och har mängder med flicklandskamper. Emma Åberg-Zingmark kändes som ett "slöseri" när hon lade ned, men kanske var det vad som krävdes för att åter hitta motivationen och ta ett sista steg i karriären. Enligt mina uppgifter ansluter hon vid årsskiftet och med en norrlands-försäsong lär hon ju hinna återfinna formen. I sommras ska hon ha tränat ett antal pass med laget och redan då tillhört de bättre på träningarna. Spännande blir det, och potentialen den är ju skyhög!

Såväl Pernilla Nordlund som Anna Westerlund tvingas som bekant även lämna klubben. Inte för att de inte platsar utan för att det förväntas mer av importerna. Westerlund är den som tillhört startuppställningen, men av det jag sett från Linnéa Ågren så är jag inte orolig för att hon ska kunna fylla den luckan. Jag kan faktist tycka att hon borde ha fått göra det redan i år. 

Desssutom så tror jag att det kommer att komma en klassback innan årets Silly Season är avslutad i UIK. Just nu har klubben ute 4-5 intresseförfrågningar hos spelare som förmodligen skulle gå rakt in i startelvan.

Avslutningsvis lite passande Zlatan-magi för att värma upp inför kvällens tillställning:

http://www.youtube.com/watch?v=X8Xh5c0eWwU&feature=related

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Jonte

    Tja! Såg din blogg nu, kul läsning. Kommer nog börja följa den:) Du skriver att UIK har 4-5 intresseförfrågningar ute. Vore kul att veta om du vet vilka de frågat. Finns Marta bland dessa? Är de spelare från allsvenskan? Blev nyfiken nu hehe

  2. Markus Isacson

    Svar till Jonte (2011-10-08 06:06)
    Tjenare! Jo, det kan ju inte bara vara Lövenbloggar överallt 🙂
    Exakt vilka dessa 4-5 namn är vet jag faktist inte, bara att det enligt ”högsta ort” skall finnas förfrågningar ute. Jag tror att Marta är intressant och jag gissar att hon är ett namn som i högsta grad diskuteras. Att hon vill till UIK råder det ingen tvekan om. Dock spelar hon ju långt ifrån gratis..
    Att UIK kommer betydligt bättre rustade till nästa säsong är jag helt säker på. Laget skall spetsas till och min gissning är att centrallinjen får sig en regäl upprustning hela vägen från backplats..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.