Böni tvåmålsskytt och assistkung

Under gårdagskvällen träningspelade den hälft av Umeå FC som inte fått så mycket speltid i slutet, samt ett antal provspelare (potentiella nyförvärv). För motståndet stod Anundsjö som inledningsvis stod upp hyffsat. Sedan skruvade dock UFC upp tempot och vann med 4-0 genom dubbla mål av Böni samt en gånger vardera av Timothy McNeil och Robin Arestav. Den för dagen hete Böni stod dessutom för två ass.

De potentiella framtida nyförvärven bestod bland annat av Fredrik Fjällström Winka, Andreas Ljung, Simon Söderlind och Tobias Mårtensson. För mig är det den förstnämnde som borde ligga närmast just nu, men skulle det skillja två divisioner mellan Mariehem och UFC så känns den värvningen ganska långväga..

Noteras i övrigt denna UFC-dag kan att VK gör en lite genomgång av ekonomin samt vad ett eventuellt avancemang skulle innebära just ekonomiskt. Konstateras kan, efter ha lyssnat på Anders Svensson, att det verkar se väldigt bra ut i kassan. De tunga åren med miljonskulder känns som ett minne blott och något som hela tiden finns i åtanke. Frågan är bara om klubben har de ekonomiska musklerna som lär krävas i Superettan?

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.