On tour – part 1

Gårdagens landskamp var sinnessjuk och minst sagt inte bra för den svenska folkhälsan med den ångest jag tror samtliga bar på i slutskedet av matchen. Men ack så värt, ack så fint. I dag är vi minst sagt stolta över våra gulblåa hjältar. Sverige till EM – ljuvligt!
 
Ja, jag är då på väg att lämna Sverige för att påbörja min tio dagars europatour innefattande ett gäng högintressanta fotbollsmatcher runt om i Europa. Jag sitter nu och väntar på mitt plan från Arlanda till en av de största huvudstäderna på den här kontinenten.
 
Under rådande landslagsuppehåll spelas det inte så mycket fotboll på sina håll just nu, men till helgen drar det igång igen och om ett par dagar blir således den första matchen för min del. 
 
För att hålla uppe spänningen på bloggen tänker jag inte avslöja vart jag ska eller vilken match jag ska se. Där får gärna spekulationerna ta vid! 
 
Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.