Nyckelspelare missar Boden

Ali Jasim har på något sätt lyckats vrida axeln ur led under nattens sömn och missar måstematchen mot Boden på söndag. Naturligtvis inte ett lika bra UFC-besked som föregående inlägg, men nog bör laget klara detta ändå. Hampus Wallgren lär bli den som ersätter Jasim som gjort vänsterbacksplatsen till sin egen. Ett minus även om det är ett stort plus vad gäller hotfulla vänsterfötter.

Förväntad startelva:

Sudar
Burström, Sjöström, Mihajlovic, Wallgren
Nilsson, Wennebro, Lundström, Larsson
Persson, Kadhim

Jasim hoppas vara åter till den avslutande hemmamatchen Akropolis.

PS. Vad gäller den inhyrda supporterbussen ska 35 stycken ha varit anmälda under gårdagen. Gissningsvis lär därför någon av de 50 platserna fortfarande finnas kvar.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Lövenbloggaren

    Måste fråga dig om VK:s val att gå ut med hur ekonomin påverkas OM UFC går upp. Min syn på att ni väljer att gå ut med hur många miljoner UFC får vi ett avancemang får bara en enda effekt och det är att sätta ett ok på spelarnas axlar. Vad gott kan komma från en sån artikel i detta läge?

  2. Markus Isacson

    Svar till Lövenbloggaren (2011-10-14 20:09)
    Förstår absolut din tanke, men samtidigt är tidningen ingen supporter till laget utan jobbar med journalistik. Sedan kan jag tycka att laget skall klara den pressen om man i huvud taget skall ha något i superettan att göra..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.