UIK:s lagbygge under konstruktion

Lovade lite transfersurr föregående vecka, men annat dök upp och jag levererar i stället nu. Det lag i stan som inlett sitt lagbygge är främst UIK och känner jag UFC rätt så får vi nog vänta ett tag på dom..

Alla undrar ju så klart hur det blir med Ramona Bachmann, så också jag. Den lilla Messi-kopian har dock nio (!) intresserade klubbar efter sig. De flesta är i från Sverige och Ramona lovade i det närmaste mig att hon stannar i Sverige. Malmö har hört av sig och det är väl ingen vild gissning att även Tyresö, Linköping och Gbg hört av sig. Själv vill hon inte säga något men min magkännsla säger UIK. Hon ska redan ha frågat när försäsongen drar i gång och de säger väl en del..

TVå andra nyckelspelare med frågetecken är Maria Nordbrandt och Emmelie Konradsson. Vad gäller den förstnämnde så står det vad jag förstår mellan att lägga av eller fortsätta i UIK ett år till. Frågan med Konradsson handlar nog mycket om ifall hon kan tänka sig att konkuransen tilltar, så har jag förstått det..

Utöver detta kommer laget att krydda med minst två klasspelare, det är jag rätt säker på. Sticker en sådan som Nordbrandt så kan det bli fler..

UIK:s silly börjar på allvar nu så det är bara att hänga med i svängarna.. Fotbollsbloggen lovar en uppdatering så fort något nytt inträffar..

Etiketter: , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.