UFC är i SUPERETTAN!!!

Det var varken snyggt, välspelat eller något annat, men det var en kämpaseger inför 6036 jublande åskådare som innebär spel i Superettan. Danny Perssons avgörande nick fick mig att tänka tillbaka på glansdagarna med Steve Galloway, och nu är laget påväg tillbaka till den toppen.

Stämningen var minst sagt god i omklädningrummet och räkna med att det finns ett gäng umebor som festar "ganska" hårt i kväll. Festen lär sedan pågå en bra bit framöver, men redan i morgon har styrelsen bokat ett möte för att planera framtiden. Två budgetar har tagits fram och nu vet man vilken som gäller. Nämligen den med namnet Superettan.

Vi tackar och bockar för en fantastiskt spännande säsong och blickar redan nu fram emot den kommande.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.