Sillysurr i UFC

Sportchef Håkan Bäckström träffar i dag spelarrådgivaren Mikael Lund. Lund har bland annat Erik Lundström i sitt stall men även en hel del andra. Själv anser han att UFC behöver fem nya spelare samt kanske lite mer rutin på tränarbänken. Med sig har han även en lista på fem seplare redo att dra på sig den blå tröjan. En spelare i Superettan, två i finska högstaligan och en i norska andraligan på menyn.

Kroaten Mate Dujilo namnges och om honom kan vi väl konstatera att han är lång, 190 cm, samt att han spelat några säsonger i Finlad. Kollega Emanuel Otterhall berättar lite skämtsamt att han håller allsvensk klass på FM, men att de finska scouterna till spelet visst inte håller Serie A-klass…

Nåväl sillyseason är i gång och min gissning är att det ringer in ett pressmeddelande från UIK snart. Fler ska in och Ramona ska bestämma sig innan månadsskiftet..

Mer sillysurr att vänta här..  

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Markus Isacson

    Svar till Hans I Andersson (2011-10-26 10:34)
    Inte hört något faktist. Man vill ju dock inte ha för många utifrån och då är frågan om han är tillräckligt bra i Superettan. De nya skall vara spets som inte redan finns här..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.