Bachmann i Allsvenskan 2012

Ramona Bachmanns vara eller icke vara kan inte underskattas. Du måste liksom värva Manon Melis och Caroline Seger för att ens vara nära att ersätta den lilla Messi-kopian, och nu verkar vi vara nära ett beslut. Klart är att hon stannar i Allsvenskan då hon nu väljer mellan Tyresö, Malmö, Göteborg och UIK. Linköping, Piteå osv. är redan borta ur leken.

Samtliga kontrakt skall vara fleråriga (2 eller 2+1). Fick höra att hon själv föredrar 1+? då hon då kan välja att lämna om ex UIK missar Champions League ännu ett år. Min spontana reaktion på det är – GE HENNE DET NU!!!

Ekonomiskt skall de vara snarlika och i dagens VK avslöjar hon även när beskedet kan väntas komma.

– Jag tar troligen beslut någon gång under nästa vecka. Jag vill ta ett beslut snart, framförallt för min egen del, det är jobbigt att ta beslutet och fundera.

Jag trodde att typ tyska klubbar skulle vara det stora hotet, men Sverige och CL verkar slå högt i Bachmanns hjärt. UIK, Umeå, Norrland får fortsätta att hoppas – men snart vet vi om vi har en het guldkandidat nästa säsong…

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.