De spelarna jagar UFC

UFC-ordförande Torbjörn Bergmark avslöjar exakt vilka positioner klubben nu hoppas kunna förstärka.
– Vår ambition är att förstärka med fyra spelare. En mittback, en kantspelare, en mittenmittfältare och en forward. De ska vara spelare som som vi bedömer ska gå rakt in i vår startelva. Både när det gäller spelare och sponsorer har vi kommit en bit på väg. Vi räknar med att kunna presentera nyheter inom de här områdena den närmaste tiden, säger han till klubbens hemsida.

Precis så hade jag också tänkt, men det gäller ju naturligtvis att dessa fyre verkligen håller måttet. Med en ny mittback blir konkuransen stenhård i backlinjen då både Marko och Jens den äldre kan spela på en kant. En ny ytter som tar startplats innebär att Chennoufi(om han stannar), Nilsson, Larsson och Seif slåss om den andra kanten. En ny startforward gör att Danny, Mårtensson och Seif gör upp om den andra forwardsplatsen. Kul, spännande och jättelovande om det lyckas!

Vad gäller det ekonomiska sägs även där en del matnyttigt:
– Vårt mål är som bekant att öka omsättningen från fem miljoner kronor till tretton miljoner kronor 2012. Vi räknar med cirka tre miljoner i bidrag från Svensk Elitfotboll. Det vill säga vi behöver ytterligare fem miljoner för att nå vårt mål. Det är mycket pengar och inget som kommer gratis. Vi måste argumentera för nyttan av att vara en del av vår klubb och finna bra samarbetsprojekt, säger Bergmark till hemsidan.

Noteras kan även att Malin Skog fortsätter sitt arbete som fystränare i klubben 2012.

Verkligen kul för övrigt att klubben öppnat upp sig en aning och berättar vad som sker bakom de stängda! 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.