Sundsvall ger Lundström besked?

Sundsvall skulle höra av sig till Lundström första veckan i december, vilket borde kunna innebära i slutet av denna vecka. Frågan är nu om vi kan hoppas på att de inte väljer att plocka över UFC-mittfältaren i år. Mittfältaren Kevin Walker har nyligt förlängt med Giffarna samtidigt som de i Sundsvalls tidning ryktas jaga andra mittfältare. Känslan är att de gärna ser Lundström på tillväxt ytterligare ett år i sin sammarbetsklubb. Men vem vet?

Negativare är däremot dessa rader från Lundström twitter nu i veckan:
"Två klubbar från södra Sverige har även hört av sig i dag.."

Frågan om han stannar eller inte börjar nästan likna Bachmann-såpan..

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.