Lundström i två år

Det brukar sägas att ingen spelare är oersätterlig i ett fotbollslag, men vad gäller Erik Lundström och UFC är jag tveksam. Dels finns det inga lokala innermittfältare som är i närheten och sedan så tror jag att det kunde ha blivit oerhört dyrt att plocka in en ny "nr 10" av samma klass och utvecklingspotential. Att han dessutom skriver två år känns ju minst sagt mumma!

UFC anno 2012 tog just ett stort steg närmare överlevnad i Superettan, men fortfarande måste mycket göras och jag hade gärna sett att något börjar hända utifrån. Ett starkt förvärv kan ge ringar på vattnet och det behövs både tre och fyra sådana för att detta ska kännas riktigt bra.

Men som sagt, detta var otroligt viktigt!

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Jon

    Vilka spelare är klara från årets trupp i UFC? Kan ni inte göra en lista på vilka som stannar, lämnar, aktuella nyförvärv osv:D vore skojigt! Samma sak med UIKs trupp? Eller vet ni om den är spikad och klar för säsongen 2012? MVH / jon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.