Chennoufi-snack

Adam Chennoufi tillhör en av få spelare från fjolårets UFC-trupp som fortfarande inte förlängt sitt kontrakt med klubben. Efer en längre tids uppehåll i diskussionerna kan fotbollsbloggen avslöja att parterna träffades ännu en gång under tisdagen.
– Båda lyssnar och försöker få det att funka. Det blir lite annorlunda nu när vi kommer att träna en del på dagarna också, säger mittfältaren till bloggen och fortsätter:
– Jag såg något förslag till träningschema och det blir ganska mycket mer träningar nu.
Framför allt handlar det om att hitta en lösning som fungerar ihop med jobbet.
– För mig kvittar det var pengarna kommer i från och jag vet ju hur situationen är med klubben. Men jag vill ju inte börja ta av sparpengarna för att kunna spela i Superettan, säger Chennoufi som kommer att träffa UFC-ledningen innan helgen.

Huruvida det blir någon lösning före julafton eller inte återstår att se men det låter som att en förlängning är inom räckhåll. Adam är inte ute efter någon monsterlön utan hoppas mer bara att klubben antingen skall få det att fungera med jobbet, eller då att klubben skall kunna ersätta förlorad arbetsinkomst nu när träningspass kommer att ske under arbetstid.

Själv hoppas jag få njuta av Chennoufis konster även kommande säsong. Jag anser att han förfogar över den största potentialen rent speltekniskt i hela truppen, men det gäller ju att få ut det också. Men en skadefri och Superettan-laddad Chennoufi skulle defenitivt kunna vara given på ett UFC-mittfält 2012!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.