3 dagar kvar nu…

Många har blivit åksjuka förr och lite tyder väl på något annat denna gång. Jag talar om Silly season i de Europeiska storligorna och nedräkningen inför den 1:a januari är i gång med det ena ryktet värre än det andra. Senast i dag läste jag om Pato till PSG för 500 miljoner, Elm till United eller Arsenal och realduon Higuain/Kaká till Chelsea. Man undrar ju hur morgonmötena på exempelvis The Sun, Marca och Corriera dello Sport låter. Kan det vara något åt det här hållet?

– Vad tror ni grabbar, Neymar till Barca eller Real i morgondagens tidning?

–  Chelsea behöver en mittfältare. Ska vi köra på Kaká eller Hamsik? Vi kör Hamsik så kan vi slänga på Cavani också..

– Vi måste följa upp Patos negativa uttalande om Allegri. Skrev inte nån att Anchelotti skulle till PSG? Ska vi gå på "långt gångna förhandlingar" och 500 miljoner som bud. Släng med Kaká också så får vi en riktig återförening!

"Läckage" från styrelsemedlemmar känns långt mycket orimligare än spånande mytomani på de Europeiska skvallerblaskorna. Dom har det lätt dom…

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.