UFC-striker skadad

UFC-anfallaren Danny Persson dras fortfarande med skadeproblem och kommer inte att kunna gå för fullt på ett bra tag. Precis som i sommras är det ljumskarna som spökar och det lär inte bli någon full träning innan slutet av februari.

– Det var väl inte optimalt att spela med det här under hela hösten. Det blev nog inte bättre av det, säger Danny Persson som säkerligen fick i sig en hel del smärstillande under höstomgångarna.

Rättelse: Skrev att den nye norrmannen skulle finnas  på plats under gårdagens träning. UFC-folket verkade dock inte ha så stor koll på läget och i stället skall han dyka upp under torsdagens träning 14.30…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.