UIK jagar superstjärna!

Manon Melis är öppen för en flytt till Umeå IK och klubben är intresserad. Frågan är ju hur man inte skulle kunna vara det? Tjejen har gjort i snitt 0,89 mål de fyra senaste säsongerna och vunnit damernas skytteliga tre gånger. Därtill skall man tänka på att hon endast gjort ett straffmål på de fyra åren. Siffrorna talar för sig själv – hon är seriens bästa anfallare de senaste åren!

Till skillnad mot Ramona och Marta är hon ingen stor underhållare, utan vi talar mer om en RIKTIGT vass "sniper" med "glöd under fötterna". Det blir inte lika vackert som med Ramona, men det blir i slutändan säker fler mål. Hon skulle definitivt kunna bli den där tungan på vågen som lyfter UIK mot toppen och avgör de jämna matcherna. Med henne kan du närmast räkna med ett mål per match och hur många uddamålsvinster blir det inte under en säsong?

Umeå behöver henne så nu är det bara att UIK och alla företag där ute öppnar börsen!

 

En kommentar

  1. Mats

    Manon Melis är en erkänd vass forward,…. men tyvärr så passar hon inte in i UIK spelartrupp för 2012.
    Varför inte då? En spelare som Manon Melis behöver en viss typ av spelare runt sig (Ex Therese Sjögran, LdB)som kompleterar Manon Melis brister. UIK har en intresant trupp men unga lovande spelare, dock inte tillräckligt komletta spelare vad beträffar speluppfattning och fysiska egenskaper som skall kunna bära upp Manon Melis. Ramona Backman och Manon Melis tillsammans, anser jag hade varit just den kombination av spelare som hade kompliterat varandra.

    Att öppna plånboken för en spelare som Manon Melis, kan bli en dyr och förödande investering i förhållande till vad UIK kommer att få ut ur hennes spel. Jag anser att UIK ska avvakta denna seasong och lägga all focus på de unga spelarna. Jag tror att de kommer att växa och kliva fram med uppgiften…

    Manson Melis är en fantastisk duktig spelare, men om en investering skall göras i henne så måste UIK investera i en spelare som kompliterar Manson Melis brister som spelare… och tyvärr så finns inte de pengarna hos/för UIK.

    Jag kommer att vara på plats under 2012 och stötta UIK till nya fina idrottsliga framgångar på T3 Arena i Umeå.

    Mats

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.