Klockrent nyförvärv UFC!

Det är inte många som vet vad som krävs för Superettans i den nuvarande UFC-truppen. Det gör dock definitivt Jonas Wallerstedt. Lägg där till tre A-landskamper, tolv U 21-matcher, SM-guld och spel i Ryssland. Det är en rutinerad herre som dessutom kan en hel del fotboll. Denna värvning känns fantastisk bra, och den kommer dessutom på den position som klubben varit sårbar på – anfallet. Han kan dock även användas på mittfältet med fördel, och mångsidiga spelare är aldrig fel!

Jag har tidigare varit pessimistisk till UFC modell 2012, men jag börjar nu definitivt vända i uppfattning. Visar sig åtminstonde två av afrikanerna vara riktigt bra så känns ett förnyat kontrakt i Superettan långt i från omöjligt.
Hogg verkar inte vara den superspelare man hoppades på, men jag har mina aningar om att det kan finnas ännu mer fina nyheter i vassen. Den som lever får se..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.