Transfersurr (uppdatering 2)

Hicham Faik provtränar just nu med UFC och de flesta tycks imponerade av holländaren. Problemet är bara killens position.

– Man ser ju att det är en riktigt bra spelare, men han är lite för lik Erik (Kung Erik) och Freddan (Wennebro). Vi vill ha en lite tuffarre general på mitten. En lite defensivare spelare, säger tränare Örjan Andersson.

Är han utesluten?

– Nej det är han väl inte, vi får se men lite så går tankarna just nu.

Min analys av det är att man anser sig tillräckligt täckta på det centrala offensiva mittfältet. Kallay anländer ju på nån vecka och det skall vara den afrikan som har mest boll i sig. Misslyckas Maripuu-värvningen däremot så kanske Faik kan bli en back-up. Det börjar brännas nu och nedräkningen för att färdigställa truppen har definitivt startat med röda siffror.

Uppdatering (2): Faik kommer att följa med till Norge och utvärderas efter det, och inget annat..

–  Därefter fattas beslut om hemresan den 26 mars blir inställd och han blir UFC:are, skriver ordförande Torbjörn Bergmark.

 

Timothy McNeil har skrivit ett 1-årskontrakt med Umeå FC, men kommer att lånas ut till Skellefteå under vårsäsongen. I sommar görs en ny bedömning från UFC. Samtidigt bryter klubben kontraktet med "Böni". Finland nästa sägs det..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.