Nyförvärv till UIK…

…eller åtminstonde en comeback. Pernilla Nordlund med 31 Allsvenska matcher från de två senaste säsongerna är tillbaka i UIK. Backrisen tvingade UIK att agera och nu blir finländskan lösningen på problemet.

Skador har laget främst på mittbackarna, men Tuija Hyyrynen, Emma Å-Z och Emmelie Konradsson har tagit steget in och vikarierat de senaste träningsmatcherna. Pernilla kan spela både på mitten samt ytterst i en backlinje. Hon blir väl så att säga reserv för reserverna.

Om värvningen kan sägas att hon kanske inte lyfter laget mot nya höjder, men att hon heller inte skapar någon oreda med veckor kvar till seriestart. Pernilla vet hur UIK fungerar och UIK vet hur hon fungerar. En klok värvning.

En kommentar

  1. Nicke

    En klok värvning? Kanske om den kommit tidigare, nu känns det mer som dålig planering. Skador är tyvärr något som Uik borde ha räknat med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.