Värdemätare för UIK 19.00

UIK har dubbla segrar, men först ikväll får vi veta om laget har med toppstriden att göra då Manon Melis kommer på besök med sitt Linköping. Ett Linköping som alltså slog Tyresö förra helgen.
– Många tror att vi kommer få det svårt att blanda oss i toppstriden. Själv tror jag dock att vi har goda chanser och förhoppningsvis kommer vi redan på måndag att kunna visa att vi på allvar vill vara med i toppen i årets serie, säger Blomqvist till klubbens hemsida.

De skador som stört klubben verkar nu närmast vara bortblåsta. Bortsett Maria Nordbrandts fotskada är alla friska och fräscha.
 

19.00 idag måndag på T3 alltså!

2 kommentarer

  1. Mats

    Gattis UIK! Jag har påpekat tidigare och jag gör det igen… UIK klarar sig utan en spelare som Manon Melis, med tanke på kostnaden för henne. UIK har många duktiga talanger och en hunger/vilja att prestera. Visserligen har det bara spelats 3 matcher i årets damalsvenska, men jag tror att UIK har något VÄLDIGT spännande på gång med årets lag.

    Jag skrev tidigare att året damallsvenska för UIK ska vara ett mellan år, där laget ska få erfarenhet och växa ihop sig inför 2013. Jag ansåg att UIK inte skulle ta några ekonomiska risker i år, genom några dyra värvningar. Jag tror att den strategin kommer att betala igen sig för UIK framöver, både ur ett sportsligt och ett ekonomiskt perspektiv.

    Jag tror att framgången i årets damallsenska för UIK kommer att sitta i den mentala sidan. UIK har ett lag med både teknik och fysik att bygga framgångar på. Det som kommer att bli intressant är att se om UIK klarar av att hålla en hög mental nivå (tro på sig själv)…

    Mats 🙂

  2. Markus Isacson

    Svar till Mats (2012-04-23 21:39)
    Ja, efter gårdagens match talar väl mycket för att du har rätt, även om det återstår två värdemätare och de tidigare matcherna inte varit lika bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.