Vilken start!

Får börja med att ursäkta min ytterst knapphändiga uppdatering, och skylla på våra två innebandylag som härjade i Malmö. Skulle egentligen ha åkt till Degerfors, men fick tänka om pga diverse guldfirande osv..

Till det viktiga då. Umeå FC har tagit sin första seger i Superettan, och det mot anrika Degerfors. Motståndarna är förvisso nollpoängare ännu så länge, men på hemmaplan lär de ha varit oerhört sugna att spräcka den nollan mot en nykomling. Fyra poäng är mer än vad jag vågade hoppas på efter tre matcher. Och då skall man även tänka på att det kunde varit fler poäng då några av målen inte är sådanan som man släpper in varje dag.. Sju poäng och det i underkant – mot åtminstonde två lag som bör tillhöra den övre halvan.

Av utsände VK:are på plats rapporteras Sudar ha varit magisk, vilket iuförsig inte kommer som en överraskning. Wennebro och Chennoufi två andra som får beröm. Noterar även att Johan Larsson levererade ännu en ass. Killen med de snabba fötterna verkar sannerligen trivas mot försvar som inte parkerar just utanför straffområdet.

Ljungskile hemma på Söndag – nu kräver vi revanch efter alla år de förstört!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.