Jakobsson kan återvända till UIK!!!

Sofia Jakobsson kontrakt går ut om sisådär två månader, och hon har inte erbjudits någon förlängning av sin ryska klubb:
– Jag har inte pratat med dem men de vill ha kvar mig. Sedan får jag fundera på om jag vill fortsätta också, säger Jakobsson som dock påpekar att hon trivs i klubben:
– Det har gått bra för mig och jag tycker att jag har kunnat fortsätta att utvecklas. Jag trivs här, men har inte alls bestämt mig om jag ska stanna kvar.
Kan Umeå IK komma att bli aktuellt?
– Absolut, om det blir så att jag byter klubb är Sverige och UIK helt klart ett alternativ. Jag känner så många där att det skulle bli enkelt att anpassa sig, säger hon.

Självklart fantastisk spännande om hon skulle förstärka laget i sommar. Hon kan inte ansluta före den 1:a augusti, men förstå ett anfall med Hjohlman, Hurtig och Jakobsson de kommande åren. Då utmanar UIK definitivt om ära och berömmelse! Jakobssons speed är oerhört bra att han i ett lag.
Är det då troligt?
Faktum är att hon faktist inte lät supertaggad på Ryssland nästa år. Nog trivs hon helt säkert, men kanske att kompisarna lockar lite ändå?

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.