Spännande val!

Det blir alltså Andreas Hermansson som kliver in och blir ny sportchef i Umeå IK. Inte alls något jag hade kunnat spåna mig till, men ett väldigt intressant val. Må hända har han en del uppdateringar att göra vad gäller damfotboll, men sporten som sådan kan han otroligt mycket om. Killen har säkert också sett en del hur det fungerar på hög nivå, samt vad som krävs för att locka till sig rätt spelare.

Detta kan bli bra!

2 kommentarer

  1. Bengt Lundberg

    Ett bra val med Andreas som Sportchef. Andreas, Joakim Hanna, Maria och Niklas ja, hela spelartruppen en härlig resa väntar Er med att återigen ta Umeå IK till att bli Världens bästa klubblag. Den förra resan fram till 2008 med två Europa-Mästerskap +Silver sex SM, Svenska Cupen, inne-SM mm. Samt fostrat massor av Världsspelare och inte minst MARTA som börkade sin karriär i UIK och utbildades till Världens bästa fotbollsspelare. Som Ordförande så var den ”resan” ett av mina bästa minnen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.