Kamanor tränar med Djurgården

Ja, som ni säkert har läst ska Umeå FC:s högerback Mohamed Kamanor provträna med Djurgården under en veckas tid. På lördag åker den unge talangen från Sierra Leone ned till Stockholm där han minst ska spela en match med Djurgårdens U21-lag.

Det är väl egentligen ingen jätteöverraskning att klubbar har fått upp ögonen för honom. Kamanor har under våren visat prov åtminstone på höga offensiva kvaliteter, där spelet med boll är riktigt, riktigt bra. Troligtvis spelar han i allsvenskan nästa år, om inte med Djurgården så med något annat lag. Dock är han kvar i UFC hela säsongen, tur det. 

Etiketter: ,

4 kommentarer

 1. Michael engström

  Kul att Kamanor får provträna med Dif! Man såg ju direkt att han hade kvalitet för minst allsvenskan. Jag tycker ändå att man missat veckans höjpunkt gällande fotboll i Umeå inte minst vk! Och det är Milan junior camp på röbäck. Var där igår och såg 300 ungdomar träna från 0900-16.30 och det ska man göra hela veckan. Campen får allt för liten uppmärksamhet i umeå med tanke på hur profisionellt det är.

 2. Larry

  Oj vilket ös det var på den här bloggen då
  Ska man ha en blogg så är det kutym att den uppdateras åtminstone en gång eller ett par gånger i veckan åtminstone. Inte var 14 dag, då kan man lika gärna lägga ned skiten. Tryck upp tempot lite för fan och Gör om! Gör rätt!

 3. Lubbe

  Varför heter inte bloggen UFC-bloggen när det bara skrivs om det sopgänget. Vi vill läsa löite om lagen med vinnarskalle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.