Spelarbety: UFC-Jönköpings Södra

Sudar, 4: Är sig själv igen efter den skakiga hösten. Trygg stabil och något att luta sig mot. 
Jasim, 3: inleder väldigt bra och får verkligen ut mer i offensiven på högersidan. Försvinner dock ut ur matchbilden en aning. 
Eek, 4: Utan konkurens UFC:s bästa mittback. Precis som Sudar någon att luta sig mot och lagets klart bästa värvning i år.
Mihajlovic, 3: Riktigt bra på huvudet även om spelet efter backen lämnar en del i övrigt att önska vissa gånger. Lite tryggare med bollen så blir det kanon.
Burström, 3: Joel gör i princip alltid sitt jobb och idag placerades han på "fel" sida i backlinjen. Inläggen blev inte lika hårda, men dennes ansvar är främst defensivt. 
Bohman 3 -: Har gjort bättre matcher även om det inte direkt finns något att klaga på. Saknar de avgörande aktionerna som leder till något "matnyttigt".
Lundström 3 : Inte "Kung-Erik-form" på "Kung-Erik". Tar felbeslut och det märks att självförtroendet inte riktigt finns där.
Maripuu, 4+: Riktigt vass spelare som laget saknat. Bidrar med allt, men gör framförallt inga fel. Supervärvning! 
Chennoufi, 4 -: Magnifik i inledningen, men försvinner nästan helt efter vad som såg ut att vara en smäll mot revbenen. Killen har skyhög högstanivå.
Wake, 4 -: Sliter, kommer till lägen, men framför allt – han gör mål. Kan bli nyttigt med sin brittiska forwardsstil även om jag främst tror att Wake blir en inhoppare i längden. Saknar lite kilo i närkamperna.
Persson, 4 -: Det syns att Danny är i form. Inga poäng i dag, men gör jobbet och ingen skyggan faller här.

Inhoppare:

Sennström: Uträttar inte mycket med bollen, men tätar sin kant.
Mårtensson: Nja, hinner inte med mycket.
Larsson: Farlig direkt med sin fart även om det inte gav någon direkt utdelning. Fungerar väldigt bra som inhoppare.

Bäst på plan: Niklas Maripuu – precis det som saknats under våren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.