Obegripliga LdB

Nu är LdB Malmö åter nära en konkurs och det är väl inte jättekonstigt med tanke på att laget fortsätter att förstärka (jagar Sofia Jakobsson) trots sina ekonomiska problem. Så här uttalar sig klubbdirektören Niclas Carlsén och då förstår ni kanske varför det barkar åt skogen.

–Jag kan inte bortse från risken att vi går i konkurs. Men i så fall ska vi göra det med ett SM-guld.

 –Vi ser ändå möjlighet till spel i Champions League och intäkter därifrån. Skulle vi begränsa möjligheterna genom att göra oss av med spelare missar vi också chansen att dra in pengar.

Notera att det INTE finns några stora pengar i ell CL-gruppspel på damsidan. Notera också att det tycks ok att gå i konkurs om man gör det på ett "snyggt sätt"…

Ska vi gissa att klubben sedan går till kommunen och frågar hur de kan låta SM-guldvinnaren gå i konkurs…

2 kommentarer

  1. Roffe

    Nu är jag visserligen umebo i själ och hjärta och har således ingenting till övers för Malmö, varken som stad eller lag. Jag tycker dock att du vinklar dina sympatier otäckt mycket här. UIK pysslade faktiskt med exakt samma metoder bara för några år sedan. När pengarna sedan tog slut (helt och hållet) tvingades man till ekonomisk sanering och var därför tvungen att byta ut hela laget.

    Du håller en ganska osmaklig ironisk ton över skåneklubbens öde! Karma is the shit, you know!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.