De petas (trolig UFC-elva)

Ny måstematch och således en ny elva som måste leverera. Som det verkar så kommer vi åter att få se ett antal ändringar i startelvan. Såväl Danny som Wennebro är slitna(småskadade) och vilas troligen till Trelleborgsmatchen på torsdag. Därtill får en av de "nyblivna försvararna" nytt förstroende längst bak. Så här lär det därför komma att se ut (4-4-2):

                         Sudar
Jasim – Mihajlovic – Sjöström – Bohman
 Chennoufi – Kallay – Maripuu – Larsson
             Mårtensson – Wake

En del osäkerhet i denna elva, men långt ifrån omöjligt. Spontat hade jag också valt Sjöström, men i dagslägen förmodligen Eek på sidan om honom. Bohman på Burströms plats är givetvis ett offensivt val – om än tveksamt defensivt sett. Kluven till vad som är det bästa alternativet. Längst fram saknar jag en formstark anfallare – men samtidigt börjar det ju bli dags för Simons islossning.

Avspark 16.00 i lördag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.