Vilda spekulationer efter UFC-förlusten

Det spekulerades vilt efter det att Umeå FC förlorat mot Öster, men lite handlade om själva matchen – och mer om laguttagningen och scenerna där efter. Ali Jasim och Marko Mihajlovic ställdes åt sidan – något som inte mottogs väl. Främst Marko skall ha blivit väldigt upprörd (han har ett hett temperament) och det rycktas om att han skall ha agerat både på det ena och andra sättet. Bland annat skall tränare Stuart Gibson ha fått påhälsning av en mycket uppretad UFC-back i sitt hotellrum, något som dock tillbakavisas av Stuarts tränarkollega.

– Det har jag då inte hört något om, säger Andersson som dock bekräftar att känslorna var upprörda.

De värsta spekulationerna talar om att hotell-inredning skall ha gått sönder (efter petningen), men det tror jag att vi skall ta med ett antal lastbilar salt.

Oavsätt så är det oerhört beklagligt att  en sådan här grej inträffar just nu. De citat som står att läsa på sportnu.se från de båda spelarna får bara inte stå där när hela klubbens framtid hänger på några få kommande matcher. Har de inte fått någon förklaring till petningen så är det givetvis också svagt från tränarduon. Jag förutsätter att man inte hade några större förhoppningar om poäng i går, och att tränarna därför valde att ställa över, åtminstone Jasim, inför "viktigare matcher".

Nu är skadan redan skedd och jag hoppas innerligt att man sätter alla möjlig plåster över detta och reder ut allt till punkt och pricka. Båda spelarna behövs 100-procentiga om UFC skall ha någon chans att klara detta.

 

En kommentar

  1. hjärta

    Hur kan man bete sig så? OPROFFSIGT och egoistiskt!
    Laget behöver alla. Om nu marko var dålig en match och blev petad spelar det väl inte mer roll än hela laget? han skulle förmodligen spela snart igen och laget måste ju hålla samman. fruktansvärt agerande. bort med sån skit! tragist, inte det ufc behöver. All respekt faller, skäms!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.