Reaktioner på Seifs uttalanden

Seif gick i dagens tidning ut och sågade stora delar av UFC. Allt från tränare osv, samtidigt som han påstod sig vara på g in i Iraks landslag.

1. Uttalandet om att Stuart sagt "Varför spelar du fotboll ens Seif", är taget ur ett sammanhang. Tränarna har vad jag förstår pratat en hel del, och lagt en hel del tid, på  hur Seif ska göra för att ta sig in i laget. De har i princip försökt förklara att han måste spela för laget och inte sig själv när han väl får chansen – ni som sett matcherna vet hur det lyckats…

2. Att han skall ha en ljus framtid i Iraks landslag tror jag på den dagen Seif tar ett rejält steg i utvecklingen – och då menar jag verkligen rejält.

Som sagt, ta allt med en stor nypa salt.

7 kommentarer

  1. Hmm

    Det är viktigt med ett bra självförtroende men Seif:s är alldeles för gott. Narcisistisk personlighet är nog rätt benämning.

    AC har nog också lite för höga tankar om sitt fotbollskunnande. Alla som bevittnat UFC:s matcher i år har sett många MYCKET bättre fotbollsspelare i dom andra lagen, i regel dessutom påtagligt yngre än AC.
    SK och AC är kungar av Ersboda resp Ålidhem. Punkt.

  2. Sufyan Kadhim

    Hej Marcus, det är alltid trevligt med falska uttalanden, det brukar ge fler läsare. Jag förstår dig, att göra en ärlig och rätt tolkning av uttalanden har många journalister problem med. Om du har artikeln framför dig så tycker jag att du ska läsa om och läsa rätt, så du gör bättre tolkningar och uttalanden (träning ger färdighet). Genom ditt uttalande så ser jag att det brinner inom dig för hur det kan vända för andra, det är inte alltid snyggt med övertydlig avundsjuka, alla kan inte vara Tomas Ruuth.

    1. En spelare som undrar över sin situation och var en nyckelspelare under uppflyttningen till Superettan ställer en seriös fråga vars tränare svarar med en meningen som mentalt dödar sin egna spelare. Att du ens försvarar tränarens beteende säger en hel del om ditt patetiska försök att få uppmärksamhet och allt fler läsare till din pinsamma blogg (du lyckades få mig att läsa också).

    2. Seif sa aldrig eller påstod att han är på G in i irakiska landslaget utan han återberättade/citerade vad hans nuvarande tränare sagt om honom inför säsongen. Läs om läs rätt.

    3. Seif sågar inte UFC, var i artikeln läser du detta? Seif sågar möjligen tränarens förmåga att tänka innan man talar. Bara för att visa dig hur mycket han ville klubbens bästa, så säger han ”Jag ville inte sprida dålig energi i UFC” och ville lämna, (…) Seif i artikeln: ”Jag älskar UFC..”. Återigen läs om läs rätt.

    Och du Marcus, ta inte allt det jag skrev med en stor nypa salt. Ta det som vunnen kunskap.

  3. Markus Isacson

    Svar till Sufyan Kadhim (2012-11-09 15:44)
    Anledningen till att jag tycker att folk skall ta detta med en stor nya salt är det faktum att det finns fler versioner av händelserna, men att dessa inte velat dra i gång någon offentlig debatt. Han hängde ut personer offentligt som tidigare givit honom chansen och som sedan ville hjälpa honom(enligt vad jag hört), jag ville ge en nyanserad bild och att det fanns två sidor av myntet.

  4. Hmar

    Varför har Adam för höga tankar om sitt fotbollskunnande? Vad har han sagt? Tråkigt att man ska dra paralleller mellan han och seif bara för att dom representerar ersboda respektive ålidhem.

  5. UFC!

    Sufyan, skärp dig. detta är inte till din/er fördel!

    Bra skrivet markus.

    Adam C har presterat i seniorsammanhang, 8 mål i laget som åker ut.
    Seif har aldrig presterat i seniorsammanhang.

    trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.