Snack med Örjan Andersson

 – Det känns inte bara toppen(att ha tackat nej till UFC), men det är ändå något som jag grunnat på ett tag, säger Örjan Andersson om beslutet som skakat om UFC en aning.

Nu planerar Örjan Andersson någon tränarkurs via jobbet, besök hos andra tränare för att se hur de jobbar, osv. Han låter inte direkt omöjlig till någon typ av ytterligare roll inom fotbollen heller.

– Det får vi se, kan bli något redan i år men inte som huvudtränare. Det finns många som har ideér.

Finns det något som skulle kunna få dig att omvärdera erbjudandet från Umeå FC?

– Det tror jag inte. Jag ska träffa Anders (Svensson i UFC) och det är ju inte omöjligt att jag kan komma att hjälpa till med annat. De har ju någon akademi på sommaren och sådär, men vi får se.

Så ser läget ut för Örjan, och har inte klubben något annat riktigt spännande på gång så tycker jag att man skall göra ett sista försök med Örjan. Vad tycker ni?

 

9 kommentarer

  1. Gnagarforum

    Du verkar ju jävligt taggad på den där Örjan, vafan har han lyckats med egentligen? Åkt ur superettan, förlorade viktigaste matchen på säsongen med 0-5 och gammal som gatan, vad är det att satsa på? Släpp sargen och kom in i matchen.

  2. Tveksam

    Tror det blir bäst stt ta en nystart med en ny tränare också. En tränare utifrån som ger förtroende till yngre lovande spelare, helst en som kan ta med sig nån spetsspelare i släptåg. Spetsvärvningarna måste lyckas i år, tror inte att ettan är ett bananskal man glider igenom direkt.
    Örjan är duktig, men min åsikt är att han bli bättre som matchcoach. Visa större engagemang och uppskattning för bra prestationer, jaga på mer, gör tidigare byten är några saker jag saknat från läktarhåll och tycker han kan bli bättre på.

  3. Markus Isacson

    Svar till Gnagarforum (2012-12-06 18:27)
    Inte är han någon Mourinho, men man måste samtidigt kolla på vilka alternativ man kan tänkas ha. I stan ser jag ingen som skulle vara i närheten och jag tvivlar på att de kan få in något bra utifrån..

  4. Markus Isacson

    Svar till Tveksam (2012-12-06 22:25)
    Jag håller med, men man skall också tänka på att han inte direkt var ensam i år. Då Stuart var ensam tränare så dröjde bytena till 80:e minuten konstant..

  5. gusten

    relation och relation, ska dom vara bästisar i UFC eller vill dom ha en coach som levererar?
    Galloway är given kanske blogg maffian vill ha kvar Örjan som ej har ballar ta ansvar själv, RIKTIGT beslut från han.. Men ha han som 2 tränare är självmord för 1 tränare vem det än blir.

    Robert Bergström är väl den bästa efter Galloway, om han ej har rätt kulturell stämpel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.