2 UFC-tränare klara?

Spekulationerna går som bekant vilda i fotbolls-Umeå. Umeå FC skall ha försökt få Örjan att ändra sitt nej, utan framgång.

– Det är inte lönt att försöka, säger han till kollega Johnsson.

Mycket talar nu för att Stephan Kullberg och Daniel Bäckström får chansen som tränare i klubben – det tillsammans med ett tredje lokalt namn.
De båda var erbjudna rollen som assisterande vid sidan om Örjan och mycket tyder på att de kommer att få en liknande roll på sidan om det stora frågetecknet – huvudsysslan.

Vem skall då det bli? Såväl Roger Sandberg som Steve Galloway kan vi nog räkna bort. Den förste lär inte rycka upp sina rötter för en taskigt betald halvtid i kalla Umeå (10 000/månad?). Den andre tror jag heller inte att klubben har råd att plocka in då dennes resturanger skall skötas vidare…

Namn som Torbjörn Nodström, Janne Westerlund och Jonas Wikström återstår lokalt – frågan är om frågan går tilll någon av dessa? 

 

5 kommentarer

  1. HiA

    Om jag kommer ihåg det rätt var väl Putte Sandström hjälptränare nåt år (tror det var med Janne Westerlund)varför inte en gång till.Eller möjligen att man Tar Henry och sätter Putte som Umedalentränare.

  2. Dreamp

    Pat Friberg kanske kan vara ett alternativ. Mycket uppskattad enligt mina källor.
    Vad tror du om det? Kanske det är någon du kan tipsa om när du tar ett snack med Anders Svensson.

  3. willy

    Jag har varit dålig på att läsa den här bloggen efter att säsongen tagit slut men är det ingen som reagerat på att sportchefen har värvat sin son som tränare och att hans främsta meriter är att han har tränat ett u18 lag? Pinsamt…

    Tack för en skön blogg

  4. Markus Isacson

    Svar till willy (2012-12-12 20:56)
    Självklart gör man ju det! Men det är väl ingen hemlighet att halva klubben är släkt med varandra. Danne är garanterat väldigt ambitiös osv, men hade han fått jobbet annars? Tvek..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.