Back-resen nära UFC

Att Skellefteås Olof Bergqvist varit nära UFC viste vi – nu verkar det extremt nära även om det fortsatt inte är påskrivet något kontrakt:

–  Men vi är rätt nära en lösning och det borde ju ligga i bådas intresse att skriva på så fort som möjligt, säger Bergkvist till Norran och fortsätter:

– Det är väl sysselsättningen som måste lösas rätt snart, men jag har varit på arbetsintervjuer och vi får se var det hela landar.

Enligt Norran kan han komma att flytta till Umeå redan i veckan. Om så blir fallet så lär UFC ha skaffat sig något riktigt spännande att placera i trebacks-linjen. 

Kul!

4 kommentarer

  1. Dreamp

    Det vore intressant att veta om Sandahl har spelat med 3-5-2 tidigare t.ex i Dalkurd eller Gefle.
    Du kanske har möjlighet att kolla med honom?
    Om det är första gången han praktiserar detta i Sverige känns det lite skakigt med tanke på att det nog inte finns så många lyckade exempel på den uppställningen vad jag vet inte minst om man tänker på att det blir ett mer eller mindre nytt lag dessutom.

  2. Markus Isacson

    Svar till Dreamp (2013-02-08 12:50)
    Ska absolut kolla det med honom när jag får tid över.
    Uppställningen som sådan tror jag dock kan fungera väldigt bra med rätt spelare. Napoli, Juventus praktiserar detta väldigt framgångsrikt både i Italien och internationellt. Dock är det nog av yttersta vikt att truppen börjar sätta sig i tid så att laget får spela ihop sig. Få spelare lär vara vana med det..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.