Silly-surr med Sandahl

Lamin Sillah, Anthony Allison och Besnik Curri deltog alltså vid gårdagens svinkalla UFC-träning. Efter densamma fick jag några korta ord med Sandahl som alltså bekräftade att den sistnämnda är klar för klubben.

– Han kommer att flytta hit och ansluta till truppen. Jag känner honom väl, en ung och ambitiös spelare, säger Sandahl om Curri.

Därmed är också högerbacksfrågan löst – nu återstår att se vem som blir den högerytter som Sandahl saknar. Amerikanerna som var här tidigare är uteslutna (för nu) medan Allison och Kamanor tycks göra upp om platsen.

– Jag ser Kamanor som en högerytter nu när det inte blir någon 3-backslinje säger Sandahl som har följande att säga om Allison:

– Allison har spelat högerytter. Han har spelat forward i Härnösand och gjort väldigt mycket mål där. En snabb forward/ytter som jag tidigare har haft lite koll på. Han skall träna i morgon (läs idag) och sedan får vi se..

 

Sillah såg för övrigt också han spännande ut (snabb!), men det blir inget UFC nu.

– Han kommer att vara här några veckor och träna med oss, säger Sandahl som inte utesluter en värvning i framtiden.

Jag lägger en slant på att Allison kritar på inom kort. Danny/Simon är ännu inte i träning, och även om de bara är cirka en vecka bort så känns de som osäkra kort. Kamanor kan inte spela forward.

 

Kul för övrigt var det faktum att Erik Lundström fanns på plats, och allt mer närmar sig riktig fotbollsträning. Det börjar arta sig för vårt herrlag!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.