Skrällen: UFC skickar hem spelare

Mohamed Kamanor kändes som ett superförvärv i Div 1, men nu skall det tydligen vara klar att han nobbas av klubben. Mer info har jag inte just nu, men jag antar att bedömningen är gjord utifrån högerlöparens ytterst tveksamma form. Det fys-fenomenet som kom ifjol har inte riktigt återvänt…

Sillah startade idag – blir det både han och Allison, eller väntar man och ser hur det blir med Mårtensson/Danny?

Mer info lär följa..

2 kommentarer

  1. Markus Isacson

    Svar till Warren Buffet (2013-03-25 09:12)
    Killen i form är seriens bästa högerlöpare, men han verkar ha varit i väldigt dålig form. Det mest obegripliga för mig är att man inte plockar in Kallay. Garanterat bäst i serien som högerytter/släpande anfallare/innermittfältare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.