Spelarbetyg: Tyresö-UIK (1-5)

(4+) Malin Reuterwall: Hon kanske kunde ha styrt ut Martas 1-0-mål, men i övrigt var hon helt strålande. frågan är om Carre återvänder till UIK-målet eller om Reuterwall är här för att stanna?
(3+) Elin Landström: Stabil i de flesta ingripandena även om hon inte bjuder på några större ingripanden varken offensivt eller defensivt.
(3) Alexandra Nilsson: Marta såg väldigt snabb ut vid 1-0-målet, men i övrigt gör Skellefteå-tjejen det väldigt bra. Sedan är hon ju inte direkt långsam den där Marta heller…
(-) Emma Berglund: Utbytt
(3+) Tuija Hyyrynen: Fina fötter, kanske lite väl "snäll" för att vara mittback i vissa situationer. jag vill ha henne på en kant där inläggsfoten kommer väl till användning.


(2) Ogonna Chukwudi: Nja, jag väntar på att hon skall få ut mer med den teknik och fart som hon bevisligen besitter
(4 -) Rita Chikwelu: Såväl teknisk som kraftfull med en bra blick för spelet. Rita är grym men jag tycker att hon borde kunna åstakomma ännu mer med ett sådant brett register. Hon skulle kunna dominera, men det är som att hon nöjer sig med det här. 

(3) Hanna Folkesson: Hårt och nyttigt jobb på det centrala mittfältet. hade en drömchans i den första halvleken som borde ha suttit på mål
(3 -) Emmelie Konradsson: En del fina grejer, men jag saknade det sista som skall ta henne in i Sundhages startuppställning. Försvann eftersom och utbytt.

(3 +) Lina Hurtig: Hon har allt och kan mcyket väl spela EM i sommar. Idag saknades det sista, men det är bara frågan om när det kommer.
(3) Jenny Hjohlman: Såg väldigt pigg och snabb ut i inledningen, men det blev liksom aldrig mer än så. Ibland lite rädd om fötterna, och jag undrar om hon inte skulle behöva ta ett snack med Hanna Ljungberg om det..

Ersättare:

(3+) Jasmin Nejati: Ett riktigt starkt inhopp av ynglingen som inte direkt ställdes mot några b-lirare. Här har UIK något att bygga på.
(-)Annina Wede: Hann inte göra mycket på den lilla tid hon spelade.

2 kommentarer

  1. Janne

    Håller med om att målvakten var enormt bra – förmodligen minst lika bra som Carro. Och Rita var i särklass bland utespelarna.
    Framåt var Hjolman klart bäst – den enda som hade fart och försökte utmana Tyresöförsvaret. I övrigt mest halvhjärtade försök framåt.
    Konradsson hade jag väntat mig mer av eftersom hon var aktuell för landslaget. Tveksamt dock efter gårdagens insats.

    Jag tycker inte att skillnaden mellan lagen minskat nämnvärt jämför med förra året.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.