UFC inleder förhandlingar

Umeå FC har börjat otroligt svagt, men med tanke på vilka som försvunnit och vilka skador laget haft så är det inte direkt konstigt. Nu blickar man framåt, och sett til de många talangerna i truppen så ser framtiden ljus ut på sikt. Problemet är dock att nyckelspelare som Fredrik Wennebro, Erik Lundström med flera står utan kontrakt nästa år. Var jag Johan Sandahl så skulle jag skynda mig och förlänga dessa kontrakt per omgående – och inte göra som klubben brukar och vänta till efter säsongen. Det verkar dock som att Sandahl går just i dessa tankar:

– Wennebro har jag pratat lite med och vi ska ta upp det mer om någon vecka kanske. Tanken är att behålla stora delar av truppen. Det har inte börjat så bra, men det finns många unga som kommer att bli väldigt bra, säger Sandahl.

Passa på säger jag, för ännu har Wennebro enligt egen utsago inte hört något från andra klubbar. Det lär han göra om han blir skadefri..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.