Tankar om Marko – som hyllas

Semestern är slut och en höst med avgöranden väntar. För UFC:s del skall detta göras utan Marko Mihaljlovic. Jag står personligen helt bakom beslutet att skicka Marko redan nu. Jag vet inte om klubben fick någon ekonomisk ersättning, men i mina ögon har det inte varit samma Marko i år som året då klubben tog steget upp i Superettan. Därtill har vi det tidiga bytet efter taskig attityd mot lagkamrater, och en annorlunda syn på kritiska journalister.. Han lär också ha varit en av de spelarna som belastade UFC:s lönekonton hårdast. I stället för att lämna klubben i sommar lämnade han nu vilket ger UFC möjlighet att spela in något inför nästa säsong.

Som person har jag dock definitivt inget emot Marko, och det glädjer mig därför att det tycks gå bra för honom i Brage. Saxat ur Dalarnas tidning: ”Debutanten Marko Mihajlovic imponerande i försvarslinjen och skapade ett lugn. Han var säker och skapade en trygghet i laget, och samarbetet med mittfältet fungerade också bra. Bragetränaren var nöjd med den nye spelaren.

– Han var väldigt bra. Han har rätt attityd och det smittar av sig hos de andra spelarna.”

Det om detta. Nu återstår att se vem klubben skall plocka in i stället, eller finns denne redan i klubben?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.