UFC-Selånger i punktform

Detta var verkligen ingen vacker seger men lika fullt en seger. I våras hade laget säkert förlorat detta med 1-2, men det har liksom vänt nu.

Lamin Sillah: Har en väldigt fin fysik med ett kraftfullt löpsteg. Något av en oslipad diamant skulle jag vilja kalla honom. Med oslipad menar jag dock att han i princip inte slipats något alls. Mot Selånger fanns det en hel del beslut att ifrågasätta även om han är matchotränad.

Mårtensson/Danny: Det mesta är redan sagt, men det tål väl att upprepas. Just nu närmast bär de ett skadedrabbat Umeå FC på egen hand.

Tre nollor på de senaste tre matcherna: Med sådana siffror kan du bara avancera i tabellen.

Dillan Ismail: Ett stort frågetecken för mig under säsongsinledning, men han verkar ha kommit in i detta nu.

Linus Christensen: Plötsligt saknas inte Ali Jasim lika mycket längre.

Skadorna: Inte nu igen.. Måtte det se bättre ut till helgen.

Sju poäng till en kvalplats på sju omgångar. Det ska inte gå, men det är i varje fall något som gör att säsongen lever – och hoppet betyder oerhört mycket i allt vad idrott heter.

3 kommentarer

  1. Coachen

    Var på plats och håller med dig om Sillah. Karln spelar ju alltför smånätt, tar för många felbeslut och därigenom sätter han sina medspelare i svåra/dåliga lägen. Vet inte vilken position som han passar bäst att spela på egentligen. Christensen var klart bäste UFC:are tycker jag och borde väl ha vunnit löpmeter-ligan i laget tycker jag. Lite synd att Simon inte fick byta sista 20 minutrarna då han gav sken av att känna av nån skada. Kändes tunt på innermittfältet för övrigt och Wennebro hoppas jag frisknar till så snabbt det bara går

    • Markus Isacson (inläggsförfattare)

      Oklart, men jag skulle tippa på Örjan Andersson, Torbjön Nordström eller någon före detta spelare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.